Vervekampanje

Vervekampanje

Vi mottar stadig positive tilbakemeldinger fra kunder som har fått en bedre hverdag. Mange av disse anbefaler VitaMax til venner og kjente, og dette ønsker vi å belønne.

Vi kjører derfor på med en stor vervekampanje som vi håper at du vil delta i. Kjenner du noen som har muskel- og leddplager, er i risikogruppen for hjerte- og karsykdommer, eller trenger litt ekstra overskudd? Da kan VitaMax være akkurat det de trenger!

Vi har satt i sammen ett knippe flotte gaver som takk for at du anbefaler VitaMax til andre, og der dette har resultert i ny kunde hos oss.

Jo flere du verver, jo flottere premie får du:

Verv 2:

OJ knivsett: Design fra Jon Eliason. Kokkekniv 15cm, Santoku kniv 20cm, Tomatkniv 13cm.

MACMA Kidi Piknikkurv til 4 personer:  Inneholder 4 glass, 4 porselens-tallerkener, 4 stoffservietter, bestikk i 12 deler, salt- og pepperbøsse, 3 rom til flasker, kniv og integrert kjølerom.

Turpakke: Craft vanntett ryggsekk med vanntette glidelåser + termosflaske i rustfritt stål med lekksikker skrukork + stålkrus i rustfritt stål og med håndtak i plast + sitteunderlag med  vannavvisende underside.

Verv 4:

ABS trådløs LED høyttaler: LED-lys kan endre farge. Inngang 100V – 240V, 50 / 60Hz. Utgang: 5V / 1A. Vanntett IP44. Inkludert fjernkontroll og USB-kabel.

TRANGIA stormkjøkken 25-4 UL: Bestående av to kjeler (1,75l + 1,5l) kaffekjele, stekepanne med non-stick (22cm) og håndklype. Rødspritbrenner. I tillegg er brenneren utstyrt med øvre og nedre vindskjerm. 

SMEG Brødrister: Kvalitetsprodukt i 50 talls retro design. Brødrister for 2 skiver med 6 ulike innstillingsnivåer. Fargevalg: Hvit, svart, rød, rosa, pastellgrønn, lyseblå eller krem.

Verv 6:

Aviateur Chrono klokke:

Garanti: 5 år

Type: Kronograf

Urverk: VD53

Vannsikker: 100 meter

Material: Børstet stål

Størrelse: Ø45 mm

Armbånd: Stål eller svart lær

Urskive: Hvit eller svart

SMEG Espressomaskin: Kvalitetsprodukt i 50 talls retro design. Espressomaskin med melkesteamer funksjon som muliggjør både fersk espresso og cappuccino, enten med filterkaffe eller ferdig puter. Fargevalg: Hvit, svart, rød, rosa, pastellgrønn, lyseblå eller krem.

CARBOLAGET, Cab Köpenhamn koffertsett 3 deler: Koffertene har et hardt skall av polykarbonat som beskytter din bagasje under reisen, og de fire store hjulene gjør kofferten lettmanøvrert og ruller på de fleste underlag. Utdragbart og justerbart teleskophåndtak for å dra kofferten, eller to bærehåndtak for å løfte.

SMEG Kaffetrakter: Kvalitetsprodukt i 50 talls retro design. Traktetid 6-7 min og kaffen holder 86 °C. Har antidrypp,  avkalknings- og timer-funksjon. Fargevalg: Hvit, svart, rød, rosa, pastellgrønn, lyseblå eller krem.

Eclair klokke:

Garanti: 5 år

Type: Kronograf

Armbånd: Silikon

Fargevalg: Svart eller blå

Urverk: Japansk 

SMEG Blender: Kvalitetsprodukt i 50 talls retro design. Blenderen har flere innstillinger for ulik bruk, også et program som forenkler rengjøring. Fargevalg: Hvit, svart, rød, rosa, pastellgrønn, lyseblå eller krem.

Hvordan verver du?

  • Du som verver må være kunde hos VitaMax.
  • Vervevennen må fortrinnsvis bestille på www.vitamax.no.
  • Deretter må du som verver sende oss en e-post slik av vi kan få registrert din vervevenn på deg. Merk e-posten din med «Vervekampanje». Spesifiser hvilken gave du ønsker, eller ønsker å spare til. 
  • Alternativt kan dere ringe vår kundeservice telefon: 51 88 99 94.
  • Når vi har registrert antall vervevenner og disse har vært abonnent i minst 2 utsendelser, blir gaven sendt til deg.
  • Det er kun tillat å verve nye kunder.
  • Alle nye kunder får første måned gratis med VitaMax. Husk at vi alltid har gratis frakt og ingen bindingstid.

Vi håper du syns at dette er spennende å bli med på, og gleder oss til å høre i fra deg. Takk til alle som verver og bidrar til at flere får høre om VitaMax.

Hilsen oss i VitaMax 

e-post: post@vitamax.no

Kundeservice tlf: 51 88 99 94

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)