C5 – Sol, fisk og blåbær

Nok sol, fisk og blåbær

Alt i èn og samme kapsel!

Sol, fisk og blåbær

Alt i én og samme kapsel!

Den store fordelen til VitaMax er at du får dekket ditt daglige behov for D-vitamin fra solen, omega-3 fra fisk og antioksidanter fra blåbær. Alt dette i én og samme kapsel! Denne kombinasjonen gjør at ingrediensene styrker hverandres egenskaper, sikrer maksimalt opptak og best mulig effekt.  

Et sunt og variert kosthold påvirker helsen, og i kombinasjon med fysisk aktivitet legger du det beste grunnlaget for en god helse. Kostholdet bør inneholde godt med frukt, grønnsaker og fet fisk. Å opprettholde et sunt og variert kosthold kan oppleves utfordrende for mange av oss.

For at kroppen din skal fungere optimalt er det viktig med nok sol, fisk og blåbær.

Derfor laget vi VitaMax, slik at det skal bli enklere for deg å få i deg omega-3, vitamin D og antioksidantene kroppen din trenger hver dag.

Hvorfor sol, fisk og blåbær?

Lær mer om disse essensielle ingrediensene og hvorfor de er så viktige for deg:

Kun 249,- pr mnd. Første måned gratis.

(To måneder per forsendelse)

Sol

Sollysvitaminet D3 er et fettløselig vitamin som lages i kroppen vår når sollyset treffer huden. Solen er den mest effektive og lett tilgjengelige D-vitaminkilden, men i vinterhalvåret får vi ikke tilstrekkelig med sol her i Norge. Dette er fordi solen ikke står høyt nok for at vi kan få de nødvendige UVB-strålene som gjør at huden produserer D3.

Hvorfor er sol og D-vitaminer så viktig?

D-vitaminmangel påvirker livskvaliteten. Mangel kan gi:

  • … tretthet, slapphet og følelsen av maktesløshet
  • … muskel- og skjelettsmerter
  • … depresjon
  • … økt risiko for benskjørhet

Hudens D-vitaminproduksjon regulerer seg selv, men forskere anbefaler å være i solen 10-20 minutter hver dag før vi tar på solkrem.

Vitamin D finnes også i mat som fet fisk, fiskerogn og lever. Norske helsemyndigheter anbefaler et daglig inntak på 10 µg for unge og voksne, og 20 µg for eldre.

VitaMax inneholder 20 µg vitamin D som er maks anbefalt mengde for kosttilskudd i Norge.

Ofte er det supplement av D-vitamin som er den mest effektive behandlingen av lavt D-vitaminnivå. Du kan be om en blodprøve hos din lege for å måle D-vitaminnivået i blodet ditt.

Fisk

Omega-3 er livsnødvendige essensielle fettsyrer som vi finner i fisk og planter, og som har flere viktige funksjoner i kroppen. Den er viktig for alle kroppens celler og kan bare tilføres gjennom det vi spiser.

DHA og EPA fettsyrene i omega-3 er fra fisk og har dokumentert positive  helseeffekter på både hjertet, ledd, muskler, hjernen, synet og magen. Omega-3 har også en betennelsesdempende effekt og er derfor med på å bidra til et styrket immunforsvar. Norske og europeiske myndigheter anbefaler et daglig inntak på minimum 250 mg DHA og EPA.

VitaMax inneholder 300 mg DHA og EPA i en kapsel.

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)

Blåbær

Blåbær er blitt kåret til en av de fem sunneste matvarene du kan spise av norske ernæringseksperter . Dette er fordi blåbær inneholder store mengder sterke antocyaner. Antocyaner er de kraftigste antioksidantene og er plantefargestoffer som finnes i skallet. Det er dette som gir den flotte fargen til frukt, grønnsaker og bær.

Blåbær-antocyaner er i dag blant de mest utforskede, og blant de mest interessante antocyanene sett fra et helsemessig synspunkt. Det er gjennom en rekke studier dokumentert helsemessige effekter og gevinster av antocyaner. De kan:

  • … beskytte cellene mot oksidative stress
  • … styrke immunforsvaret
  • … bidra til blodkarenes normale funksjon
  • … bidra til å opprettholde normal blodsirkulasjon
  • … bidra til å balansere kroppens kolesterol
  • … bidra til et bedre mørkesyn

VitaMax inneholder 200 mg blåbærekstrakt herav 50 mg antocyaner. I tillegg får du også vitaminene C og E som også er kraftige antioksidanter.

Så for at kroppen din skal fungere optimalt er det svært viktig at du får i deg nok sol, fisk og blåbær.

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)

Les mer om disse viktige ingredienser

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)