Om VitaMax

Om VitaMax

Om VitaMax

VitaMax er et norsk utviklet kvalitets kosttilskudd med usedvanlig høye konsentrasjoner. Inspirasjonen til utviklingen av VitaMax startet med gründerens egne alvorlige hjerteproblemer og rådene han fikk fra legene om å innta høye doser omega-3 og blåbær. Dette gav svært gode resultater, men utfordringen var antall kapsler som var nødvendig for å oppnå anbefalte doser, og at det ikke fantes et produkt på markedet med denne effektive kombinasjonen. 

Dette ønsket han å gjøre noe med. Resultatet ble VitaMax, en vitaminbombe i én og samme kapsel. Enkelt, godt for helsen og godt for lommeboken.

Alle ingrediensene i VitaMax kommer fra bærekraftige og miljøvennlige kilder og er produsert og testet etter GMP standard. 

VitaMax:

Ingredienser: Omega-3 TG Fiskeoljekonsentrat, blåbærekstrakt (Vaccinium uliginosum L.), vitamin C (Natriumaskorbat), emulgator (bivoks (E901)),  vitamin E (d-α-tokoferol), vitamin D (Kolekalsiferol). Gelatin (storfe), Fuktighetsbevarere (Glyserol og renset vann)

Innhold: 30 kapsler per eske

Bruk/dosering: Anbefalt døgndose: 1-2 kapsler daglig. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kapsler anbefales ikke til barn under 3 år. Kapslene svelges med vann. Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. VitaMax anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. 

Allergener: Fisk. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

Oppbevaring: Romtemperatur. Tørt, kjølig og utilgjengelig for barn.
Holdbarhet: Se brett.

Laktose og glutenfri symbol

Laktose- og glutenfritt produkt

Sol, fisk og blåbær

Den store fordelen til VitaMax er at du får dekket ditt daglige behov for D-vitamin fra solen, omega-3 fra fisk, antioksidanter fra blåbær, samt vitaminene C og E. Denne kombinasjonen gjør at ingrediensene styrker hverandres egenskaper, sikrer maksimalt opptak og best mulig effekt. Alt dette i én og samme kapsel!

Et sunt og variert kosthold i kombinasjon med fysisk aktivitet er viktig for en god helse. Men det kan være utfordrende for mange med et sunt og variert kosthold, derfor er det svært fordelaktig med et kosttilskudd som inneholder akkurat de riktige drivstoffene kroppen din trenger for å fungere optimalt.  

Fordelen til VitaMax er at den inneholder omega-3, blåbær, og vitaminene C, D og E. Her får du sol, fisk og blåbær i én og samme kapsel!

Velg smart, velg VitaMax!

Les mer om disse viktige ingredienser

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)