Om VitaMax

Om VitaMax

Forskning

Norsk og internasjonal forskning viser at omega-3 reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer samt motvirker plutselig hjertesvikt.

I tillegg hjelper omega-3 med å opprettholde normal hjernefunksjon, normalt syn og øyefunksjon.

Forskning viser at det er kun de marine omega-3 fettsyrene DHA og EPA som gir positive helseeffekter. For å oppnå resultater må man innta minimum:

  • 250 mg DHA+EPA per dag bidrar til normal hjertefunksjon.
  • 250 mg DHA per dag bidrar til normal hjernefunksjon, syn og øyefunksjon.

Dette er grunnen til at en kapsel VitaMax inneholder 250 mg DHA + 50 mg EPA, 300 mg totalt.

VitaMax inneholder hele 510 mg omega-3, hvorav 250 mg DHA og 50 mg EPA + 200 mg blåbærekstrakt, hvorav 50 mg er antocyaner + 20 µg vitamin D3 + 40 mg vitamin C + 10 mg vitamin E.

Utviklingen av VitaMax

Inspirasjonen til utviklingen av VitaMax startet med gründerens egne alvorlige hjerteproblemer og rådene han fikk fra legene om å innta høye doser omega-3 og blåbær. Dette gav svært gode resultater, men utfordringen var mengde kapsler som var nødvendig for å oppnå anbefalte doser.

Dette startet arbeidet med videreutviklingen av VitaMax som har vært tilgjengelig for bedrifter siden 2016. Da regelendringene kom i 2017 ble det mulig å forbedre et allerede bra produkt. Forskning, egne helseutfordringer og lang erfaring med kosttilskudd dannet grunnlaget for dagens utgave av VitaMax som nå er tilgjengelig for alle. VitaMax er et unikt kosttilskudd og markedets beste i sitt slag.

VitaMax med ingrediensene omega-3, blåbær, vitaminene C, D3 og E er bra for hele familien og kan hjelpe barn og unge med økt konsentrasjon og fokus i skolehverdagen.

Alle ingrediensene i VitaMax kommer fra bærekraftige og miljøvennlige kilder og er produsert og testet etter GMP standard.

å vise at man få første måned gratis ved å bestille VitaMax

Første måned GRATIS

249,- inkl. frakt per måned
2 måneder per forsendelse.

Bestill nå
×
Ved å trykke «Bestill nå» godtar jeg