C9 – Magen

Sliter du med magen?

VitaMax kan hjelpe deg

Sliter du med magen?

VitaMax kan hjelpe deg

Magesmerter, kramper, diaré, og forstoppelse er noe dritt og kan være symptomer på inflammatorisk tarmsykdom eller irritabel tarm (IBD eller IBS).

Selv om det ikke finnes en kur for dette i dag så er det mulig å dempe symptomene ved å teste ut en diett med mer betennelsesdempende mat. Dietten bør være rik på omega-3, D-vitaminer og antioksidanter, som alle kan hjelpe kroppen med å redusere og få en bedre kontroll på betennelsesreaksjonen.

Det er påvist at kostholdet har stor innvirkning på mage- og tarmproblemer. Det er derfor lurt med et betennelsesdempende kosthold.

Omega-3 fettsyrer, blåbær, vitamin D og antioksidanter har betennelsesdempende effekt

  • Spis mer fet fisk:

Spis mer fisk som laks, makrell, sild og torskerogn som alle er rike på omega-3 og vitamin D. Omega-3-fettsyrens betennelsesdempende effekt er kun en av mange gode grunner til å få i seg nok omega-3. Studier viser at mange med irritabel tarm også har mangel på vitamin D.

Kun 249,- pr mnd. Første måned gratis.

(To måneder per forsendelse)

  • Spis også frukt, grønnsaker og bær:

Spis frukt, grønnsaker og bær som inneholder store mengder antioksidanter som er påvist å ha en positiv effekt på betennelse. De kraftigste antioksidantene som finnes heter antocyaner. Antocyaner er plantefargestoffer som gir frukt, grønnsaker og bær de flotte fargene. Nivået av antocyaner er ekstra høyt i blåbær.

Dersom du sliter med mage- og tarmproblemer, tenk at det er lurt å bruke mer råvarer som inneholder mange av disse viktige næringsstoffene. Det vil si at du bør spise et naturlig kosthold, med mye næringsstoffer, og så lite raffinert og bearbeidet mat som mulig. Det er også svært fordelaktig å ta et kosttilskudd med høykonsentrasjon av omega-3, blåbær, vitamin D og antioksidanter.

VitaMax inneholder omega-3-fettsyrer, blåbær, vitamin D og antioksidanter.

VitaMax er et betennelsesdempende kosttilskudd

VitaMax har en stor fordel at den er spekket med både omega-3, blåbær, vitamin D og antioksidanter fra vitaminene C og E.

En supersunn vitaminbombe for kroppen din!

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)

Les mer om disse viktige ingredienser

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)