C4 – Hjerte og kar

Høyt blodtrykk? Høyt kolesterol? Dårlig blodsirkulasjon? På tide å redusere risikoen for hjerte- og karsykdom?

VitaMax kan hjelpe deg med å forebygge

Høyt blodtrykk? Høyt kolesterol? Dårlig blodsirkulasjon? På tide å redusere risikoen for hjerte- og karsykdom?

VitaMax kan hjelpe deg med å forebygge

Det er ikke så lett å vite på et tidlig tidspunkt om man er i ferd med å utvikle hjerte- og karproblemer. Tidlige tegn som brystsmerter, dårlig blodsirkulasjon, høyt blodtrykk, dårlig pust, mangel på energi, eller høyt kolesterolnivå i blodet blir ofte oversett. Disse symptomene kan være signaler på at du muligens burde vurdere å ta en tur til legen. 

Noe av det viktigste vi kan gjøre for å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer er å ha et sunt kosthold og en aktiv livsstil uten tobakk. Det å ta kosttilskudd med høye nok verdier av omega-3, vitamin D og blåbær er også et viktig forebyggende tiltak.

Hvorfor er det viktig med omega-3, blåbær, vitamin C, D og E?

Det er forsket på dette gjennom flere tiår, både nasjonalt og internasjonalt, og forskning viser at disse ingrediensene har mange gode positive helseeffekter på hjerte- og karsystemet.

Forskning viser at:

  • Omega-3-fettsyrene DHA og EPA er spesielt gode å ha i cellemembranene i hjertet og blodårene. Disse påvirker positivt flere ulike faktorer i hjerte- og karsystemet, blant annet hjerterytme, fettstoffer (triglyserider) i blodet, blodtrykk og prosesser knyttet til blodpropp (aterosklerose/trombedannelse).

Kun 249,- pr mnd. Første måned gratis.

(To måneder per forsendelse)

Studier har vist at omega-3-fettsyrer fra fisk reduserer dødeligheten blant hjertepasienter og reduserer risikoen for hjerneslag. Omega-3 har også en betennelsesdempende effekt som bidrar til å reparere sår i åreveggene og hjelper derfor med å bevare et friskt hjerte og et sunt kretsløp.

  • Blåbær inneholder store mengder antocyaner som er nyttig for blodkarene og kan bidra til blodkarenes normale funksjon, som normal blodsirkulasjon, opprettholdes. Antocyaner finnes i skall og fruktkjøtt på de fleste mørke bærsorter. Det er spesielt høy konsentrasjon i skogsblåbær, solbær og aroniabær.
  • Vitamin D: Nyere forskning viser at det er en sammenheng mellom D-vitaminmangel og hjerte- og karsykdom. Den viser også at for lavt D-vitaminnivå i blodet gir økt dødelighet for pasienter med hjerte- og karsykdom, og at lave verdier av vitamin D kan gi høyt blodtrykk.
  • Vitamin C reduserer risiko for hjerte- og karsykdommer. Dette fordi vitamin C er betennelsesdempende og bidrar til å reparere sår i åreveggene. I tillegg har vitamin C en svært viktig funksjon i forhold til produksjonen av kollagen. Kollagen er det proteinet vi har mest av og som danner fibre. Disse fibrene gir styrke og stabilitet til alle kroppens vev, inkludert arteriene.
  • Vitamin E er en antioksidant og stimulerer derfor immunforsvaret, og enkelte undersøkelser tyder på at store mengder kan redusere risikoen for blodpropp i hjertet. Det siste kan blant annet skyldes vitaminets evne til å hindre oksidering av kolesterol i blodet.

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)

VitaMax inneholder høykonsentrasjon av alle disse essensielle ingrediensene

Fordelen til VitaMax er at den er fullspekket med høykonsentrert omega-3, blåbær og vitaminene C, D og E. Denne kombinasjonen gjør at ingrediensene styrker hverandres egenskaper og sikrer maksimalt opptak og best mulig effekt. Alt dette i én kapsel!

VitaMax er muligens det beste forebyggende kosttilskuddet for å redusere risikoen for hjerte- og karsykdom.

EFSA helse-påstander

Vi har utviklet kosttilskuddet VitaMax med EFSA sine helsepåstander og norske helsemyndigheter anbefalte mengder som grunnlag.

European Food Safety Authority (EFSA) har godkjent følgende helsepåstander for hjerte og kar i forhold til omega-3:

Fettsyre

Mengde

Helsepåstander

DHA + EPA 

250 mg

Bidrar til normal hjertefunksjon

DHA + EPA

3000 mg

Bidrar til å opprettholde normalt blodtrykk

DHA + EPA

2000 mg

Bidrar til å opprettholde normalt triglycerid nivå (kolestrol)

Godkjente EFSA helsepåstander (Commission Regulation (EU) 1924/2006 and 432/2012)

Norske myndigheter anbefaler også daglig inntak av 10 µg vitamin D til voksne og barn, og 20 µg til eldre. 8-10 mg vitamin E, 60 mg vitamin C for voksne og 200 mg blåbær.

VitaMax inneholder 300 mg omega-3-fettsyrene DHA og EPA, 20 µg vitamin D, 200 mg blåbærekstrakt, 10 mg vitamin E og 40 mg vitamin C i en og samme kapsel.

Ta vare på hjertet ditt. Velg VitaMax!

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)

Les mer om disse viktige ingredienser

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)