Fornøyde kunder

Les hva våre fornøyde kunder sier

Ole Geir kan nå bøyde seg ned uten problem

«Etter mange år med hardt og tungt arbeid som brannmann og utrykningsleder, har jeg slitt med smerter i både skuldrer og hofter, og generelt følt meg stiv og støl i kroppen. Men jeg er arbeidsom og flittig, og med en lidenskap og et hjerte for hage og jakt, har det vært utfordrende å kunne plukke opp ting fra bakken. Derfor ble det en gledelig overraskelse da jeg plutselig bøyde meg ned uten problem, og det etter bare 2 måneder med VitaMax. I tillegg har jeg også fått mer overskudd. Jeg er strålende fornøyd med VitaMax».

Ole Geir Skjæveland, 62 år

Egil fikk halvert smertene i fingrene

«I 10-15 år slet jeg med daglige leddsmerter og stivhet i fingrene. Som pressefotograf opplevde jeg at fingrene stivnet i «kameragrepet», og som pensjonist tiltok smertene i fingrene, og en lillefinger måtte opereres. Men heldigvis så ble jeg anbefalt VitaMax. VitaMax har halvert leddsmertene mine og gitt meg betydelig bedre bevegelighet. Jeg er glad for at jeg lot meg overtale til å prøve. Det har uten tvil gitt meg en bedre hverdag, og som aktiv «handyman» kan jeg nå jobbe enda mer».

Egil Eriksson, Pensjonert pressefotograf, 81 år

Tore Kjetil ble smertefri og kan nå leve normalt

Etter et hardt arbeidsliv som Stillasbygger med store belastninger på knærne, ble smertene uutholdelige for Tore Kjetil Næsheim. «Knærne mine sviktet ved tungt arbeid, jeg haltet og hadde så store smerter at jeg hadde problemer med å gå i trappene. Legen mente at det sannsynligvis var slitasje da røntgen bildene ikke viste noe. Heldigvis fikk jeg et godt råd om å ta omaga-3, og nå er 100% smertefri med VitaMax»

Tore Kjetil Næsheim,  Arbeidsleder offshore (stillas), 56 år

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)