Fakta

Om ingrediensene

VitaMax er utviklet basert på fakta fra norsk og internasjonal forskning, samt European Food Safety Authority (EFSA) sine helsepåstander. Det inneholder bare naturlige og viktige ingredienser for at kroppen skal kunne fungere best mulig.
 

Du har sikkert allerede lest at omega-3, blåbær og vitaminene C, D3 og E er ingrediensene i VitaMax, men hva er egentlig disse ingrediensene? Og hvordan hjelper de oss i hverdagen?

Nedenfor kan du lese mer om fakta på virkningen av hver og en, og vi håper at dette vil hjelpe deg med å forstå hvor viktige disse er for kroppen din.

 

Les mer om fakta:

Omega-3

Omega-3 fettsyrene er nødvendige for kroppen og inngår i cellemembranene som er viktig for at cellene skal fungere optimalt.

Vitamin C

Vitamin C (askorbinsyre) er en viktig antioksidant som nøytraliserer og uskadeliggjør frie radikaler.

Vitamin D

Vitamin D er et fettløselig vitamin som lages i kroppen når sollys treffer huden. Dannelsen av D-vitamin er ikke alltid tilstrekkelig i europeiske land, spesielt ikke i vintermånedene.

Sunne mat. Vitamin E. Høykvalitetsprodukt utviklet i Norge

Vitamin E

Vitamin E (tokoferoler) er fettløselige stoffer som finnes i planteoljer, kornprodukter, nøtter og avocado.

omega-3 er bra for synet

DHA og EPA

De er essensielle omega-3-fettsyrer. De langkjedede fettsyrene EPA og DHA finnes i hjernen og øynene dine og er nødvendig for at hjertet skal fungere normalt.

Antocyaner i bær

Antocyaner

Antocyaner er plantefargestoffer som gjør at plantene blir røde, blå og orange. Disse fargestoffene viser seg å ha andre viktige egenskaper enn bare å gi ulike farger.

Vitamax- Høykvalitetsprodukt utviklet i Norge

Antioksidanter

Antioksidanter er kjemiske stoffer som beskytter mot eller senker hastigheten på oksidasjonen produsert av frie radikaler.

Første måned GRATIS

249,- inkl. frakt per måned
2 måneder per forsendelse.

Bestill nå
×
Ved å trykke «Bestill nå» godtar jeg