C3 – Energi og overskudd

Mangel på energi og overskudd i hverdagen?

VitaMax kan hjelpe deg

Mangel på energi og overskudd i hverdagen?

VitaMax kan hjelpe deg

Føler du deg slapp og sliten? Er hverdagen tung å komme seg gjennom? Orker du mindre enn før? Da kan VitaMax være løsningen for deg.

Hvorfor er det viktig med et sunt og variert kosthold?

Omega-3, vitaminer og antioksidanter er viktige kilder til energi for kroppen. Derfor er det svært viktig med det sunt og variert kosthold.

  • Omega-3 er livsnødvendige essensielle fettsyrer som vi finner i fisk og sjømat, der fet fisk er den beste kilden. DHA og EPA fettsyrene i omega-3 fra fisk har dokumentert positive helseeffekter på både hjertet, ledd, muskler, hjernen, synet og magen.

 

Derfor trenger du D-vitamin

  • D-vitaminmangel påvirker livskvaliteten fordi mangel kan gi tretthet, slapphet og følelsen av maktesløshet. D-vitamin er vitaminet som hjelper til med å gi oss energi og overskudd. I tillegg er det med å forebygge helseplager og sykdommer. D-vitamin dannes i kroppen når sola skinner på huden vår. Her i nord er det imidlertid lite sol, og det gjør at det er vanskelig å få nok D-vitaminer. Norske helsemyndigheter anbefaler et daglig inntak på 10 µg for unge og voksne, og 20 µg for eldre. VitaMax inneholder 20 µg vitamin D som er maks anbefalt mengde for kosttilskudd i Norge. Ofte er et supplement av D-vitamin den mest effektive behandlingen mot lavt D-vitaminnivå.

Kun 249,- pr mnd. Første måned gratis.

(To måneder per forsendelse)

Derfor er C-vitamin viktig!

  • C-vitamin bidrar også til normal energiomsetning og øker opptaket av jern fra kostholdet. Det bidrar også til å redusere trøtthet og slapphet, noe som kanskje er spesielt viktig i perioder hvor det er lite dagslys. Gode kilder til C-vitamin i hverdagskosten er frukt, bær og grønnsaker som kiwi, appelsin, solbær, jordbær, paprika, kålrot, spinat og grønnkål.

Et godt og variert kosthold sammen med kosttilskudd er viktig, men for å få optimal effekt er det viktig å få nok fysisk aktivitet og nok hvile og restitusjon. I kombinasjon er dette den beste oppskriften på å få overskudd og energi hver eneste dag.

Gjør kroppen din glad med en kapsel Vitamax hver dag!

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)

Les mer om disse viktige ingredienser

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)