Bestillingsside

Ta vare på helsen din!

249,-

Nå kan du snart glede deg og kroppen din kommer til å takke deg! Den elsker nemlig både sol, fisk og blåbær!

Få VitaMax til kun 249,- per måned. To måneders forbruk per forsendelse.  

  • Første måned GRATIS!
  • Ingen bindingstid
  • Alltid fri frakt
  • Rett hjem i postkassen
  • Trygg og sikker bestilling, Posten Norge leverer
  • Velg tilsendt faktura eller Klarna

Sol, fisk og blåbær

VitaMax er det ultimate kosttilskudd for en bedre helse med nøye utvalgte ingredienser som hjelper deg å få dekket ditt daglige behov for D-vitamin fra solen, omega-3 fra fisk, antioksidanter fra blåbær, samt vitaminene C og E. Denne kombinasjonen gjør at ingrediensene styrker hverandres egenskaper, sikrer maksimalt opptak og best mulig effekt. Alt dette i én og samme kapsel!

Velg smart, velg VitaMax!

Bestill VitaMax

Ved fakturakjøp sendes fakturaen sammen med produktene.

Felter merket med stjerne (*) må fylles ut.

For å motta ordrebekreftelse på e-post, må feltet for e-post fylles ut. Du vil da også kunne motta vårt nyhetsbrev.

ingredienser

Produktbeskrivelse

VitaMax er det ultimate kosttilskudd for en bedre helse med nøye utvalgte ingredienser. Sol, fisk og blåbær gir økt energi, styrket immunforsvar, redusert muskel og leddsmerter, og reduserer risiko for hjerte- og karsykdom. VitaMax er derfor et utmerket kosttilskudd for mosjonister, sofaentusiaster og toppidrettsutøvere.

Med høykonsentrert omega-3, vitamin D og antioksidanter fra blåbær, vitamin C og E får kroppen det den trenger hver dag!

Det kan være vanskelig å huske og kjøpe, samt ta omega-3 kapsler og andre tilskudd i en travel hverdag og det kan også ta tid å bygge en god vane. Derfor har vi en enkel abonnementsløsning for markedets mest effektive kosttilskudd. Bestill nå og få kapslene sendt automatisk hjem i postkassen hver andre måned, før du går tom. Her får du mest for pengene uten bindningstid og direkte hjem i postkassen.