Artikler

Artikler

Her kan du lese noen artikler om kosthold og helse:

Når livet gjør helomvending

Han har klare brune øyne som ikke viker en tomme når han forteller om toppturer og naturopplevelser med et inspirerende engasjement. Øystein Skjæveland er femti år og far til to døtre på 18 og 20 år. At de tre og huskyen Rexi stadig er på tur sammen er ingen selvfølge.

Reportasje. Silje Opofte 

Smilende jenta i Fuerteventura

Made in Syden

Du kan ikke la være å legge merke til den høyreiste, flotte damen når du kommer inn på kontorene til Anera på Mariero. Ikke bare fordi kontoret hennes er det første du kommer til, men fordi hun møter deg med et stort smil og varm fremtoning. Man føler seg velkommen det øyeblikket man går inn døren. 

Reportasje. Silje Opofte 

Kosthold som reduserer blodtrykket

Høyt blodtrykk er den fremste risikofaktoren for hjerte- og karsykdommer som hjerneslag og hjerteinfarkt. Ca. 1,5 millioner nordmenn har i dag høyt blodtrykk, det vil si over 30 prosent av den norske befolkning.

laks, avokado og sunne fett

Slik bytter du ut mettet fett med umettet fett

Fettet i maten tilfører kroppen viktige fettsyrer og er samtidig bærer for de fettløselige vitaminene. Et tilstrekkelig fettinntak er nødvendig for å dekke ditt behov for fettsyrer og fettløselige vitaminer.

Kosthold, hva anbefaler norske myndigheter og hvorfor?

Det du spiser og drikker påvirker helsen din. Å spise sunt og variert, kombinert med fysisk aktivitet er derfor bra for både helse og trivsel, og ofte kan til og med små grep i hverdagen ha stor betydning for helsen. Her finner du i korte trekk svar på de viktigste spørsmålene:

Overskudd til å ta gode valg

De fleste kan nevne opptil flere valg de kunne tatt for å bedre livskvaliteten. Små eller store grep som blant annet kunne hatt en positiv innvirkning på helsen og gitt økt tilfredshet i eget liv. Hva er det som gjør at vi velger det som er lett fremfor rett? 

Har omega-3 en positiv helseeffekt?

I artikkelen «Kvakksalveri med medlemsrabatt» publisert i Dagbladet den 8. januar 2019 kommer det frem at omega-3 ikke beskytter mot hjerte og karsykdommer. Informasjonen er hentet fra to studier gjort i 2018.

Sliter ditt barn med konsentrasjonen?

Som foreldre vil vi gjøre alt i vår makt for at våre barn skal ha det best mulig. Ettermiddagene hjemme med barn og ungdom kan være travle. Middagslaging, lekselesing og aktiviteter. For barn som sliter med konsentrasjonsvansker vil skoledagen være krevende nok, og lekselesing kan være en prøvelse.

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)