Artikler – Sliter ditt barn med konsentrasjonen?

Sliter ditt barn med konsentrasjonen?

Sliter barn ditt med konsentrasjonen? Kanskje de mangler omega-3. Som foreldre vil vi gjøre alt i vår makt for at våre barn skal ha det best mulig. Ettermiddagene hjemme med barn og ungdom kan være travle. Middagslaging, lekselesing og aktiviteter. For barn som sliter med konsentrasjonsvansker vil skoledagen være krevende nok, og lekselesing kan være en prøvelse.  

Å være foreldre, sammen eller hver for seg, kan være utfordrende og bekymringene kan stå i kø. Når barn sliter på skolen, kan det påvirke fremtidig læring og barnets selvbilde. Tilførsel av 250 mg omega3-fettsyren DHA daglig kan bidra til økt konsentrasjonsevne og bedre læring. Dette vil kunne gi barn en lettere skolehverdag og kan ha en god innvirkning på familielivet.  

Kroppen vår er fantastisk og skal bære oss gjennom livet, også gjennom disse årene hvor den er i stor endring. Men den trenger gode forutsetninger for å kunne yte maksimalt. Barn skal gjennom mye for å bli voksne mennesker, heldigvis er det noen ting kan vi bidra med for å gjøre noe lettere for dem.  

Et sunt og variert kosthold som dekker alle kroppens behov, er en del av det vi kan sørge for. Ofte er det vanskelig å få i barn nok matvarer rike på omega-3 og det anbefales derfor tilskudd for at kroppen skal kunne virke optimalt 

Hvorfor omega 3?  

Forskning viser at 250 mg av omega3-fettsyren DHA daglig kan bidra til økt konsentrasjon, normal hjernefunksjon og er bra for syn og øyefunksjon. Dette er selvfølgelig en stor fordel for alle, men spesielt for de unge som er i store utviklings- og læreprosesser. Studier har vist at det kun er de marine omega3fettsyrene EPA og DHA som har positive helseeffekter og da spesielt DHA 

Hjernen vår er rik på omega-3fettsyren DHA. Mengden øker når hjernen vokser og utvikler seg, og avtar når vi blir gamle. Hvilken betydning DHA har for de komplekse mekanismene i hjernen studeres av forskere over hele verden, men bevisene er nå så håndfaste at myndighetene for europeisk mattrygghet har slått fast at et daglig inntak av minst 250 mg DHA bidrar til hjernens normale funksjon. 

VitaMax er bra for hjernen

VitaMax er et høykvalitets kombinasjonskosttilskudd spekket med høykonsentrerte og essensielle fettsyrer og vitaminer. Med kun 1 kapsel får du dekket det anbefalte dagsbehovet av de viktige omega-3 fettsyrene EPA og DHA (300 mg tilsamen) og vitamin D3 (20 µg). Dette er en fantastisk kombinasjon av ingredienser for hjernen, både til barn og voksen. I tillegg er den også spekket med viktige antocyaner og antioksidanter fra blåbær som styrker immunforsvaret vårt, samt vitamin C og E. 

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)