Artikler – Overskudd til å ta gode valg

Overskudd til å ta gode valg

Overskudd er det noe som ikke alle ha. De fleste kan nevne opptil flere valg de kunne tatt for å bedre livskvaliteten. Små eller store grep som blant annet kunne hatt en positiv innvirkning på helsen og gitt økt tilfredshet i eget liv. Hva er det som gjør at vi velger det som er lett fremfor rett? 

Vi har høye krav og forventninger til oss selv og livet vi lever, samtidig som vi ofte unngår å gjøre det vi vet er best for oss selvDet å bli liggende på sofaen med lite energi når en tur i frisk luft hadde vært forfriskende, kan flere kjenne seg igjen i. Å spise den maten som smaker godt, men ikke gjør så godt er vel en av de vanligste lastene? Vår moderne hverdag består av utallige beslutninger som må tas. Vi har tilgang på så mye kunnskap og vi har muligheten til å få maksimalt ut av livet.  

Det er ingen tvil om at vi i mange tilfeller vet hva som ville gjort oss godt, men fordi vi er trøtte, travle eller mangler overskudd velger det motsatte. Hva kan man gjøre for å endre det?  

VitaMax er et høykvalitetskosttilskudd, utviklet i Norge, og inneholder kun ingredienser som har dokumentert positiv effekt på flere funksjoner i kroppen. 

Den perfekte kombinasjonen og mengden av Omega 3, blåbær og vitaminene C, D3 og E gjør at kun èn kapsel til dagen dekker myndighetenes anbefalte døgndose.  

Når kroppen får det den trenger, kan du få mer overskudd til å ta gode valg. 

 

Kun 249,- per måned

Første måned GRATIS

(To måneder per forsendelse)