Antioksidanter

Få bedre resultater på Google når man leter etter Antioksidanter

Hva er Antioksidanter?

Antioksidanter er kjemiske stoffer som beskytter mot eller senker hastigheten på oksidasjonen produsert i cellene av frie radikaler. Det finnes massevis av kjente antioksidanter. Både vitamin C og E, for eksempel, er antioksidanter og de forsterker hverandre. Vitamin E trenger eksempelvis vitamin C. Antioksidanter finnes mest i frukt, grønnsaker, bær og nøtter. Derfor er det svært viktig å få nok av de fleste antioksidanter gjennom et balansert og naturlig kosthold, rikt på frukt, grønnsaker, belgfrukter, hele gryn og nøtter, samt protein av høy kvalitet som fisk, kylling, vilt og kjøtt.

Oksidasjon (eller oksidativt stress) er en kjemisk reaksjon, der elektroner overføres fra friske molekyler til andre, oksiderende stoffer. Oksidasjon kan skape skadelige kjedereaksjoner som kan få konsekvenser på cellenivå. Antioksidanter motvirker denne oksidasjonen ved blant annet å la seg selv oksideres for å beskytte andre molekyler.

VitaMax inneholder hele 200 mg blåbærekstrakt.

Hva gjør Antioksidanter for kroppen din?

De beskytter kroppen mot skadelige virkninger av frie radikaler.

Men..hva er frie radikaler? De er et spesielt reaktivt atom, eller gruppe atomer, som har ett eller flere uparede elektroner. Frie radikaler produseres i kroppen ved vanlige biologiske prosesser, eller innføres fra en utvendig kilde (som forurensning, tobakk og toksiner). Disse kan skade celler, proteiner, og til og med DNA, ved å forandre deres kjemiske strukturer

Antioksidanter beskytter oss mot disse frie radikalene, forebygger og stopper celleødeleggelsen og gjør slik at cellene i kroppen vår ikke blir skadet på grunn av oksidanter. Sammen med et balansert kosthold og sunn livsstil for øvrig kan de forebygge sykdommer som kreft, hjertesykdom, diabetes mm.

Visste du at Antioksidanter...?

… hjelper også med å bremse aldringsprosessen, noe som kan ha enorme effekter på hudens helse.

 reparerer skadede molekyler – Noen unike typer antioksidanter kan hjelpe med å reparere skadede molekyler ved å donere et hydrogenatom. Dette er veldig viktig når molekylet utgjør nukleinsyrene i DNA-et.

blokkerer metallradikalproduksjon – Visse antioksidanter kan bidra til å hindre giftige metaller i å forårsake dannelse av frie radikaler og hindre enhver kjemisk reaksjon i å finne sted.

…noen former for antioksidanter kan bidra til å stimulere kroppens gener og øke ditt naturlige forsvar.

… kan fungere som et virtuelt skjold ved å feste seg til DNA-et for å beskytte det mot frie radikale angrep.

…kan bidra til å bekjempe kreft ved å forstyrre metabolsk aktivering av kjemiske kreftfremkallende stoffer, forårsake regresjon av premaligne lesjoner og hemme utviklingen av svulster.

å vise at man få første måned gratis ved å bestille VitaMax

Første måned GRATIS

249,- inkl. frakt per måned
2 måneder per forsendelse.

Bestill nå
×
Ved å trykke «Bestill nå» godtar jeg